Permis suspendat - IPJ Brigada Rutiera
Buna ziua,
Nu stiu daca cineva a mai intalnit asa ceva, in Romania, dar mie mi se pare ireal si va rog mult sa-mi oferiti un raspuns juridic.
Am avut permisul suspendat, am pierdut la fond, am fost la arnica sa iau hotararea definitiva si legalizata. Tot in aceeasi zi ( dupa ce am ridicat hotararea) am facut si o reclamatie catre CSM pentru ca am considerat ca doamna judecatoare nu a judecat corect dosarul).
Cand am depus reclamatia, pentru Presedintele CSM, doamna de la Registratura m-a intrebat daca fac apel. Am zis NU !
Mentionez ca pe foaia de reclamatie NU am scris APEL , ci O RECLAMATIE.
Pe 17.05 am predat permisul politiei si am si scrisoarea de la ei ca suspendarea a inceput pe 18.05.
Am primit acasa si respingerea reclamatiei mele.
Astazi am cerut renuntarea la Apel, pt ca nu eu am facut-o si sanctionarea conform Legii a angajatei de la Registratura pentru aceasta greseala.
Daca cererea va fi respinsa ce riscuri vor fi .
Ce as putea cere si cui pentru aceasta greseala care ar putea sa ma afecteze ( la apel in caz ca imi va respinge cererea) pentru ceva care deja suport consecintele?
Multumesc,
Cererea/reclamația către CSM.trebuia sa o depuneți la sediul instituției respective nu la instanta.Nici nu e de mirare ca a fost considerata apel ,probabil.in cerere ați făcut mențiune la anumite nemulțumiri care vizau hotărârea pronunțată iar l.a instanta s a considerat ca fiind apel,motive de apel,critici aduse sentintei.Puteti face o cerere de renuntare ,separat un memoriu adresat conducerii instantei,de obținut e greu de crezut ca o sa obțineți ceva..În ultimii ani s au înmulțit nr diverselor greșeli,erori materiale,citari greșite,comunicări eronate către părți datorita și creșterii numărului de litigii(zeci de mii pe rolul instantelor din orașele mari)
~ final discuție ~