avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... O persoana sa lucreze pe CIM dar in acelas timp sa ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

O persoana sa lucreze pe CIM dar in acelas timp sa aibă pfa/srl

Se poate ca o persoana sa lucreze pe CIM dar in acelas timp sa aiba PFA/SRL? De asemenea daca un PFA/SRL nu are activitate plateste ceva impozite/taxe?
Ultima modificare: Joi, 6 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 6 Iulie 2023
Se poate ca o persoana sa lucreze pe CIM dar in acelas timp sa aiba PFA/SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si administrator srl tanguera tanguera Buna ziua Am un SRL la care sunt administrator si asociat cu 95%. Al doilea asociat detine 5 %. As dori sa desfasor niste activitati ale caror coduri ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu să îmi fac Îi/pfa/srl? denisa___ denisa___ Este obligatoriu să îmi fac ÎI/PFA/SRL pentru a lucra drept contractor individual în străinătate? Prin platforma appen am găsit mai multe ... (vezi toată discuția)
Plec in serbia pe perioada nedeterminata. doareu19 doareu19 Daca plec in Serbia pe perioada nedeterminata, iar eu nu sunt angajata dar platesc impozit pe venit din activitati individuale, va trebui sa platesc impozitul ... (vezi toată discuția)