avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In anul 2010 am radiat afacerea și apar ca sunt ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In anul 2010 am radiat afacerea și apar ca sunt datoare la cass

Bună ziua, în anul 2010 am radiat afacerea pe care o aveam pe persoana fizica și acum am primit de la casa de asigurări de sănătate o înștiințare cum ca as fii datoare o suma de bani destul de mare .
Natura debit 111 CASS obligatorii pers. fizice
112 CAS obligatorii pers. fizice
Curent 0,rămășițe și majorări de întârziere.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 6 Iulie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

De ce suntem atat de jecmaniti yarishop yarishop as fi curios unde scrie in legile astea de procentul de majorari care il impun smecherii de la CASS daca poate cineva sa-mi raspunda :( este vreo ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa platesc penalitatile de cass? salvarin salvarin Buna Ziua Ma numesc Nicoleta Salvarin, sunt din Giurgiu. Elena Voinea a publicat un anunt in data de 17 ian 2014 cu titlul \\\\\\" Din 2014, CASS se ... (vezi toată discuția)
Pfa - penalizari neplata cass gygy83 gygy83 Buna ziua, Sunt PFA de 11 luni si inca nu am facut contract pentru CASS. Am inteles ca o sa existe ceva penalizari aferente sumelor pe care ar fi trebuit sa ... (vezi toată discuția)