Buna ziua
Am primit o amenda de la ANPC pe societate de 20.000 lei , adica 6000lei de achitat in 15 zile.amenda a fost data pt aproximativ 2kg de rosii, 3 kg de morcovi si 4 kg ceapa care in opinia inspectorilor prezentau urme de mucegai (total neadevarat). Au gasit intr-o lada de produse congelate o caserola cu circa 680g rinichi de porc congelati care imi apartinea dar am uitat de ea sa o iau de acolo. (nu am comercializat niciodata produsul respectiv in magazin si am si factura de la Selgros pe persoana fizica cu cantitatea respectiva de rinichi si inca un produs pe factura).
Pot face contestatie la judecatorie fara sa apelez la un avocat? Nu au trecut cele 15 zile de cand am primit PV.
Multumesc
Nu.va obliga nimeni sa apelați la avocat dacă dvs credeți ca va descurcați sau dacă va imaginati ca o sa aveți succes.Cum fiecare roman s a născut cel puțin poet și comentator sportiv observ de câțiva ani ca a devenit și, jurist".Lăsând gluma la o parte ca ,,negustor',trebuia sa calculați altfel problema cât e amenda,cât v ar costa av ce șanse sunt etc.Daca vreți sa cheltuiti mai puțin dar sa aveți totuși ceva șanse angajați av măcar pt formularea contestatiei..
Furt calificat banal!
stefanu
Buna zioa . MI s`a intocmit dosar penal cu denumire de furt calificat pt urmatoarea fapta . Eram intr`un magazin numit METRO cu niste prieteni , ei vroiau sa ... (vezi toată discuția)