avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Sunt o persoana cu handicap accentuat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Sunt o persoana cu handicap accentuat permanent pot ...

Bună ziua! Sunt o persoana cu handicap accentuat permanent pot lua credit bancar pt.nevoi personale(instalare gaze cu centrală) un credit de 3000 euro?Cum procedez? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 14:16, 7 Iulie 2023
Puteti solicita si - daca gasiti o banca dispusa sa va acorde acel credit - puteti sa il si luati . Mergeti la banci ( mai multe ) si intrebati in ce conditii - si daca - v-ar putea imprumuta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale (persoana cu handicap) ContSters278981 ContSters278981 Buna ziua! Am intampinat si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, ce este de facut. Am 27 ani si sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent, in ... (vezi toată discuția)
Lmprumut persoane dizabiltatii ekiss ekiss Sunt o persoana cu dizabilitate am o pensie de invaliditate pentru caz grav ,as vrea sa fac un imprumut pe numele meu iar ca si codebitor sa fie sora mea care ... (vezi toată discuția)
Revin....am întrebat la bănci de credit cu dobândă suportată ... Hasan Lenuța Hasan Lenuța Revin....Am întrebat la bănci de credit cu dobândă suportată de stat (persoana cu handicap permanent grad 1)și nu se poate ...am sunat la centru de ... (vezi toată discuția)