avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Revin....Am întrebat la bănci de credit cu dobândă ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Revin....Am întrebat la bănci de credit cu dobândă suportată ...

Revin....Am întrebat la bănci de credit cu dobândă suportată de stat (persoana cu handicap permanent grad 1)și nu se poate ...am sunat la centru de handicap și o jurista a spus că nu mă incadrez (ori pt mașină,ori pt adaptare locuință),dar eu am nevoie pt .(pt montare centrala cu gaze pt încălzire)3000-4000euro.Se poate obține creditul?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 12 Iulie 2023
puteti obtine credit daca va incadrati cu veniturile, dar nu cu dobanda suportata de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmprumut banca persoana cu handicap certificat definitiv victor sorin victor sorin Buna ziua , o persoana majora cu certificat de handicap grav definitiv poate obtine un imprumut in banca pt o suma modica de aproximativ 2000-3000 ron , ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale (persoana cu handicap) ContSters278981 ContSters278981 Buna ziua! Am intampinat si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, ce este de facut. Am 27 ani si sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent, in ... (vezi toată discuția)
Credit la banca pensionar cu handicap TZEPU TZEPU buna ziua.tata are 60 ani,este pensionar pe caz de boala de 11 ani(a fost sofer),de 5 ani are pensie de handicap iar anul acesta i-am facut marire de grad ... (vezi toată discuția)