avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, In decembrie am fost la politie pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, In decembrie am fost la politie pentru înșelăciune ...

Bună ziua,
In decembrie am fost la politie pentru înșelăciune și anume:am făcut o tranzacție și mi-au blocat banii pe o platforma de exchange criptomonede, dovada ca au întrat banii în platforma am, din petiție s-a transformat în penal conform articolului 244 și ei îmi tot țin dosarul la politie și nu îl înaintează mai departe, au termene sau ceva anume... Țin sa precizez ca e de 7 luni de zile.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 06:53, 8 Iulie 2023
Termenul de solutionare este conditionat de mai multi factori,bagajul de activitate al politistului,urgentele in lucru,interesul acestuia si alti factori indeoendenti de vointa partilor
Solicitati audienta la procurorul responsabil de cauza,solicitati comunicarea stadiului cercetarilor,-eventual solutia dispusa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta prelungita stefan_000 stefan_000 am un dosar, la udriste, pentru alcoolemie 1.05 in sange, cercetarea se afla in desfasurare de peste un an si 5 luni. Cum pot face sa urgentez finalizarea ... (vezi toată discuția)
Politist care taraganeaza o ancheta penala VioH VioH Salutare, ma numesc Violeta, am doua ca zuri penale de inselaciune si abuz de incredere in cercetare la doua sectii de politie de care nu stiu nimic. Le-am ... (vezi toată discuția)
Circulatia pe drumurile publice cu un autovehicul care nu are drept de circulatie in romania, durata pana la solutionare Paul1995 Paul1995 de aproape 4 luni, am fost chemat o singura data la IPJ pentru o completare la declaratie, saptamana trecuta a ajuns dosarul la Parchet. Acum ce aflu? ca ... (vezi toată discuția)