avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate, dețin suprafață, nu terenul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate, dețin suprafață, nu terenul

Bună ziua,
Este vorba despre un teren pe care este amplasata o platforma de beton pe care o dețin pe acte de 15 ani, dar terenul nu. Terenul este al statului dat în folosinta CFR. Cum pot sa intru în proprietatea terenului de sub platforma respectiva?
Buna ziua,
Trebuie analizată situația juridică a terenului respectiv.
Care este modalitatea prin care CFR o dețin în folosință.
În funcție de aceasta se analizează dacî puteți sau nu să intrați în proprietatea acelui teren,
Oricum, cred că datele prezentate de dvs. aici, sunt extrem de sumare.
Ar fi bine să contactați un avocat pentru a discuta direct pe baza tuturor actelor ce le dețineți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platforma betonata Aleex Aleex Buna ziua. Detin o platforma betonata dar fara pamantul aferent, in acest an am vazut depozitate pe platforma diverse utilaje care nu imi apartin. Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere legal arriana81 arriana81 Buna ziua, as dori sa stiu care sunt modalitatile legale de a inchiria un garaj, ce ar trebui sa contina contractul si ce acte ar trebui sa detina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am cumparat 2 containere de 6m lungime cu 2,4 latime ... Cosmin.u Cosmin.u Buna ziua ! Am cumparat 2 containere de 6m lungime cu 2,4 latime formand 30mp, amplasate pe un teren inchiriat de la Cfr fara platforma de beton, doar pe niste ... (vezi toată discuția)