Bună ziua am și eu o întrebare.. dețin un spațiu închiriat pe 3 ani începând cu anul acesta..am o societate..eu sunt singurul asociat..acum urmează sa mai vina o persoana..dar as vrea sa știu dacă pot trece în actul constitutiv durata societății sa fie de un an..ce urmari ar atrage asupra mea..durata închirierii spațiului devine durata societății înființate? Este un caz special și de aceea vreau sa fie de scurta durata..mai pot ulterior sa înființez o alta firma și sa fac un nou contract de închiriere pe același spațiu?
Buna ziua! Da, puteti adopta o hotarare de reducere a duratei societatii, simultan cu cesiunea de parti sociale. Durata inchirierii spatiului nu este durata societatii, dar e lipsit de logica sa inchiriati spatiului pe o durata mai mare decat ce a societatii. Daca aveti cazierul curat puteti infiinta oricate firme doriti si bineinteles puteti face un nou contract de inchiriere pe acelasi spatiu.
Asociat cu probleme
Negru
buna ziua.am si eu o intrebare:daca ma asociez cu cineva sa facem o firma,eu cu bani ,el cu spatiul iar el are datorii la telefonia mobila cu somatii de ... (vezi toată discuția)