avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua Proprietarul refuza sa își ridice ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua Proprietarul refuza sa își ridice răspunsul pbm ...

Bună ziua
Proprietarul refuza sa își ridice răspunsul pbm ridicate prin a semna de primire la sediul Asociatiei.
Trei luni la rand a ridicat aceleași pbm și i s.a răspuns prin e. mail
Acum vrea același lucru dar refuza ca semneze pt răspuns. Cum punem capăt situației? Cu scrisoare, cu Ar
și conținut declarat?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:07, 10 Iulie 2023
Foarte simplu, nu trebuie sa mai faceti nimic, i-ati oferit raspunsul, in mai multe moduri, nu are decit sa se spele pe cap cu el, nu are ce sa va faca daca insista, ignorati-l complet. Daca face reclamatie la primarie, prezentati dovezile pe care le aveti ca i-ati oferit raspunsul conform legii, la fel si in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de vedere separat in aga BVFlorina BVFlorina La AG a asociatilor in SRL am votat impotriva descarcarii de gestiune a administratorului si impotriva aprobarii bilantului. Am solicitat inregistrarea unui ... (vezi toată discuția)
Reclamatie gerhardt gerhardt Unde pot reclama Asociatia de proprietari? care ignora orice scrisoare a unui proprietar. (vezi toată discuția)
Inselaciune pe internet irc80 irc80 Am comandat un set de boxe pe net, dupa ce am sunat la firma respectiva si m-a asigurat ca totul e bine sa nu-mi fac probleme, am primit alte boxe!Seamana ... (vezi toată discuția)