avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, numarul de zile de concediu de odihna se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, numarul de zile de concediu de odihna se calculeaza ...

Buna ziua, numarul de zile de concediu de odihna se calculeaza in functie de vechimea totala in munca sau vechimea la angajat?
Concret: am vechime totala 16 ani, dar la noul angajator primesc doar 21 zile concediu, ei motivand ca la firma lor nu am vechime.
Asa este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 10 Iulie 2023
Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabilește în contractul individual de muncă, cu respectarea legii și a contractelor colective de muncă aplicabile.

Zilele de odihnă în plus în funcție de vechime: În ce documente de muncă trebuie să fie prezente
www.avocatnet.ro/articol_593...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu de odihna in functie de vechimea in munca alina.livia alina.livia la cate zile de concediu de odihna am dreptul in functie de vechimea in munca? la o vechime de 30 de ani in munca am dreptul la 30 de zile deconcediu de ... (vezi toată discuția)
La cite zile de concediu de odihnă are dreptul un angajat care ... Anca Puma Anca Puma La cite zile de concediu de odihnă are dreptul un angajat care este și pensionar pentru limita de vârstă? Se consideră că este nou angajat, sau se tine ... (vezi toată discuția)
Concediu marinica71 marinica71 la cate zile de concediu am dreptul daca am 17 ani vechime? (vezi toată discuția)