avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile de concediu de odihna in functie de vechimea in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile de concediu de odihna in functie de vechimea in munca

la cate zile de concediu de odihna am dreptul in functie de vechimea in munca? la o vechime de 30 de ani in munca am dreptul la 30 de zile deconcediu de odihna? multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2022
alina.livia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 9 Noiembrie 2022
Lucrați în sectorul privat sau bugetar?
lucrez in sectorul privat, imi pare rau ca nu am mentionat
Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabilește în contractul individual de muncă, cu respectarea legii și a contractelor colective de muncă aplicabile.

Zilele de odihnă în plus în funcție de vechime: În ce documente de muncă trebuie să fie prezente
www.avocatnet.ro/articol_593...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, numarul de zile de concediu de odihna se calculeaza ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, numarul de zile de concediu de odihna se calculeaza in functie de vechimea totala in munca sau vechimea la angajat? Concret: am vechime totala 16 ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna daadi04 daadi04 Buna ziua, La stabilirea numarului de zile de concediu odihna cuvenite, se mai tine cont de vechimea in munca? Care este durata minima/maxima functie de ... (vezi toată discuția)
Durata concediu de odihna diferita conform vechimii in munca LuandaCazan LuandaCazan Buna ziua, am o nelamurire: exista vreo reglementare legala in vigoare care sa monitorizeze zilele de concediu acordate salariatilor, sau este totul la ... (vezi toată discuția)