avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DEMISIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DEMISIE

Buna ziua
Lucrez la un magazin,am functie de conducere dar nu in acte,in acte figurez operator calculator.
La vara 1.07 estimez sa plec de la firma si vreau sa plec regulamentar sa nu am probleme.Cum e mai bine?
Perioada de preaviz poate sa fie in timpul concediului de odihna?
In contractul de munca imi scrie ca daca plec trebuie sa imi bag preaviz 20 de zile.
La jumatatea anului de cate zile de concediu ar fii sa beneficiez.?
In contract scrie 21 de zile dar eu am o vechime de 18 ani la firma si ma gandesc ca poate a si putea benefici de mai multe zile de concediu .
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2025
morosa, utilizator
Cel mai recent răspuns: morosa , utilizator 11:22, 7 Ianuarie 2025
1. Durata preavizului se poate suprapune cu durata concediului de odihna.

2. Pentru a inceta c.i.m., preavizul trebuie sa inceapa cu data de 02.06.2024.

3. Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabilește în contractul individual de muncă, cu respectarea legii și a contractelor colective de muncă aplicabile.

Zilele de odihnă în plus în funcție de vechime: În ce documente de muncă trebuie să fie prezente
www.avocatnet.ro/articol_593...

4. la jumatatea anului beneficiati de 11 zie lucratoare de CO.
MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, numarul de zile de concediu de odihna se calculeaza ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, numarul de zile de concediu de odihna se calculeaza in functie de vechimea totala in munca sau vechimea la angajat? Concret: am vechime totala 16 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva iulia1991 iulia1991 Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema: am lucrat un an jumate la o cafenea. In data de 27.03 am vb cu patronii sa mi dea 2 saptamani, restul din concediul ... (vezi toată discuția)