avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servicii religioase private
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servicii religioase private

Bună ziua,
Aș dori să știu cum pot oferi consultanta pe teme religioase dar fără să pară înșelătorie? Mai exact aș dori să fac exact ce face biserica ortodoxă, să spun rugăciuni, să mă rog pentru alte persoane și pentru asta, exact ca și biserica ortodoxă să primesc donații. Un fel de biserică privată. Există avocați sau firme care mă pot ajuta sa organizez legal această afacere? Evident că doresc să plătesc pentru consultanță. Vă mulțumesc
CAEN 9609

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare religioasa Caligula Caligula Buna ziua, Intrebarea mea este ceva mai ciudata dar, sper, interesanta. Conform legii (nu logicii :) ), refuzarea efectuarii unui serviciu religios pe ... (vezi toată discuția)
Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)
Drept si religie.... Marius Bote Marius Bote Bună ziua. Va punem oîntrebare mai delicata. Drept si religie. Un preot, refuza sa imi elibereze certificatul de Botez al nepotelului meu. Pentru un Botez ... (vezi toată discuția)