avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Exista o firma de salubrizare care alimenteaza zi si ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Exista o firma de salubrizare care alimenteaza zi si noapte sute ...

Exista o firma de salubrizare care alimenteaza zi si noapte sute de tone de apa ,si nu exagerez cand spun sute de tone, in cisterne care uda orasul. Este legal sa alimenteze cu apa din sistemul de hidranti? Mai apare si intrebarea ,cine plateste apa consumata pt udarea strazilor ?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 16:21, 10 Iulie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In sistemul de hidranti, apa scoasa, se completeaza automat, imediat.
In contractul de prestari servicii incheiat intre firma de salubrizare si primarie trebuie sa existe mentiuni legate de modul de alimentare, inregistrare consum si plata apa consumata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă hidranții sunt din rețeaua publică de apă potabilă,cum este cel mai probabil atunci este ilegal.Nu se stropește strada cu apă bună de băut.Se folosește apă industrială,din lacuri.Sesizați primăria despre ilegalitate.
Ultima modificare: Luni, 10 Iulie 2023
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un furnizor de apa in localitate, de unde primesc ... zsoli71 zsoli71 Buna ziua, Am un furnizor de apa in localitate, de unde primesc apa. Apa si canalizarea se factureaza in proportie de 100 %. Cata apa consum, atata ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari pe o strada Marinescu OSC Marinescu OSC Buna ziua, spuneti-mi va rog, se poate infiinta o asociatie de proprietari pe o strada anume? Daca da, cum? pe legea 230/2007? sau? Situatia este in felul ... (vezi toată discuția)
Legalitate impunere consum suplimentar apa rece ynocentta ynocentta Buna ziua.Supun atentiei dvs o situatie frecventa ,in cazul de fata cu o particularitate.Intr-o asociatie mica ,cu toate apartamentele individual contorizate ... (vezi toată discuția)