avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua!.. Vă rog să-mi spune-ți cum ar trebui ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua!.. Vă rog să-mi spune-ți cum ar trebui să procedez ...

Bună ziua!..
Vă rog să-mi spune-ți cum ar trebui să procedez
AM CUMPĂRAT UN TV IN RATE ÎN 2021 LA PREȚUL DE 800 LEI.
ÎN 2022 S-AU SCUMPIT TOATE PRODUSELE ȘI NU AM REUȘIT SĂ MAI PLĂTESC RATELE,AST-FEL CĂ IN URMĂ CU PUȚIN TIMP AM PRIMIT O SOMAȚIE DE LA UN BIROU DE EXECUTORI JUDECĂTOREȘTI PRECUM CĂ AM DE PLATA 1500 DE LEI,ALT-FEL VOI FI EXECUTAT SILIT,CU SECHESTRU PE BUNURILE IMOBILE ȘI MOBILE
AM O PENSIE SUB 2000 LEI.NU AM ALT VENIT
VĂ ROG SĂ-MI DA-ȚI UN SFAT.MULȚUMESC!
Exista posibilitatea ca la un moment dat sa fit actionat in instanta si ulterior executat silit prin poprire pe pensie..Exists si varianta ca acest lucru sa se intample peste cativa ani si pana atunci sa va preseze cu somatii..Depinde de continutul notificarii,la ce firma de recuperari creante a ajuns datoria etc
Ultima modificare: Marți, 11 Iulie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua, Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie la banci mihaicraiova mihaicraiova Buna ziua.Am urmatoarea situatie.Acum cativa ani am imprumutat de la 3 banci anumite sume de bani.Am platit ratele la timp aproximativ 3 ani.Din cauza crizei ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata de la furnizor Paula13 Paula13 Astazi 18 ianuarie am primit de la [FURNIZOR] o somatie care zice asa: Subscrisa [FURNIZOR] cu sediul in Bucuresti, sector 5, inregistrata la Registrul ... (vezi toată discuția)