avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt în instanță ordonanța președințială ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt în instanță ordonanța președințială stabilire domiciliu ...

Sunt în instanță ordonanța președințială stabilire domiciliu minor și program de vizita.De două zile mama mi-a blocat telefonul pe ambele telefoane ale ei ir al copilului suna până se oprește.Nu pot lua legătura cu copilul sub nici o forma.Ce pot să fac?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:09, 11 Iulie 2023
Daca aveti avocat angajat discutati cu el.
Sunt variante complicate si nu exista o soluție general valabila aplicabilă.
Depinde de speță...

Fără avocat nu va descurcați.

Varianta simpla este sa așteptați finalizarea ordonanței fără sa faceți nimic.
Daca nu va este afectata relația cu minorul pe viitor din acest motiv puteți face asa.

București 2023
Ultima modificare: Luni, 10 Iulie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Invocați roate aceste fapte în proces. Puteți sesiza autoritățile pentru instituirea unui program de consiliere, motivat de alienarea părintească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa fie respectata decizia judecatoreasca... Cluj2 Cluj2 Ce pot face dacă ,după divorț,soția nu lasă copilul minor sa vorbească la telefon cu mine,numai în prezenta ei,deși avem hotărâre definitiva în ceea ... (vezi toată discuția)
Dacă nu sunt căsătorit cu fosta, avem un copil și ea a plecat ... Mihai202444 Mihai202444 Ma poate Anuță cineva cu o problema ! Dacă nu sunt căsătorit cu fosta avem un copil și ia a plecat nu mai știu nimic de copil am apelat la un avocat ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fiu tata..... kromred kromred Acum 2 luni, am avut o discutie cu sotia mea in privinta copilului pe care prefera sa il tina mai tot timpul parintii ei. Eu consider ca noi ca parinti trebuie ... (vezi toată discuția)