avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzare pe OLX
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzare pe OLX

Buna ziua. Lunea trecuta am pus in vanzare calculatorul personal pe OLX, acesta ulterior fiind achizitionat. Singurele pregatiri pentru expediere au fost gasirea unui colet in care sa incapa calculatorul, Inainte de a-l expedia l-am testat, si acesta functiona perfect.
Dupa ce cumparatorul a primit coletul, acesta mi-a comunicat ca nu se aprinde calculatorul. I-am comunicat ca funciona inainte de expediere si e posibil sa se fi deconectat ceva in timpul livrarii, sau deschiderii coletului. Azi, mia scris prin mesaj SMS ca sursa i sa spus ca sursa calculatorului este defapt arsa, si ca trebuie sa il iau inapoi si sa ii dau banii inapoi, ori sa ii dau jumatate din valoare inapoi, in caz contrar "vom avea probleme".
Initial voiam sa accept returul, dar stiind ca acesta era in functiune inainte sa il ia curierul, nu am nicio garantie ca nu a fost manevrat iresponsabil, sau poate dupa primire a fost modificat. Acesta ameninta acum cu plangere la politie si nu doresc sa se ajunga la asta. Doreste sa ii trimit banii prin BTPay, prin numarul de telefon. Mentionez ca valoarea este de 1900, si a fost vandut deoarece am nevoie urgenta de bani.
Ultima modificare: Marți, 11 Iulie 2023
bocutant33, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:18, 11 Iulie 2023
Este de preferat sa solutionati amiabil si ulterior puteti face verficare tehnica care sa concluzioneze defectiunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea prejudiciului inlatura raspunderea penala si cazierul judiciar? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Supun atentiei d-voastra cazul urmator: Am vandut pe site-ul de anunturi OLX un articol pentru copii - incaltaminte, pentru o suma f. mica. ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa cu un furnizor de piese auto de pe olx MEMETIUXEL MEMETIUXEL Am comandat la el o -panglica spirala ptr air bag la un Megane 2 , tipul mi-a spus ca a trimis-o NOUA si cu garantie in cutie , se cam eschiva la raspuns la ... (vezi toată discuția)
Problemă cu un produs vândut pe olx: mi se cer banii înapoi, deși produsele expediate erau în stare de funcționare. ce să fac? Cristi4428 Cristi4428 Buna seara. Luni,am trimis un colet care continea niste memorii RAM,pentru calculator,mai exact doua plăcuțe. Ieri m-a contactat cumpărătorul si mi-a spus ... (vezi toată discuția)