Buna ziua, am fost agresat de către un bodyguard pe nedrept, acesta m-a ridicat cu forța de la masa, am căzut, când m-am ridicat acesta a folosit spray paralizant și apoi a început sa dea cu pumnii. Menționez ca am fost la IML și am depus plângere penala împotriva lui. Care sunt pașii pentru solutionare și care sunt despăgubirile prevazute de lege? Mulțumesc!
Nu exista nici o despăgubire în cuantum fix,, prevazuta de lege"In cazul în care e trimis în judecata ,procesul se judeca si e găsit vinovat în funcție de nr de zile de îngrijiriedicale,de prejudiciul suferit și dovedit de dvs cu acte,martori puteți recupera contravaloarea tratamentului medical,a costului medicamentelor precum și daune morale.Pana acolo mai durează câțiva ani,fără av va dura și mai mult .După ce aveți certificatul mergeți la un av penalist pt a analiza șansele,costurile,ce s ar putea obține etc.Exista și varianta unui proces civil,e de analizat.
Pasul următor este de a vă constitui parte civilă în dosarul penal. Se pot recupera cheltuielile efectuate ca urmare a agresiunii și daune morale. Cuantumul daunelor morale va fi stabilit în funcție de constatările din certificatul medico-legal și aspecte personale persoanei vătămate. Recomand a se consulta hotărârile judecătorești pronunțate pentru a vedea cuantumul stabilit de către instanțe în situații asemănătoare.
Agresiune
fci4ever
Sunt student la Oradea, si saptamana trecuta miercuri am fost in club, si am obtinut cateva fracturi, pe partea stanga a fetei.Mai exact am ramas pana mai ... (vezi toată discuția)