avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune dupa un meci de fotbal.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune dupa un meci de fotbal.

Buna ziua. as vrea sa stiu si eu ce e de facut in urma unei agresiuni dupa un meci de fotbal, victima fiind eu. Am fost lovit cu pumnul dar nu exista urme. Am fost la urgenta unde mi s-a facut doua radiografii dar totul este in regula. As vrea sa stiu ce e de facut in continuare.
nu mai jucati fotbal...jocul, in general implica si asemenea momente mai delicate...atita timp cit sint in limite normale. numai daca puteti demonstra ca lovirea a fost intentionata puteti face o plingere. in situatia dv. e greu de demostrat...
Daca nu aveti urme nici martori care pot atesta loviturile nu aveti ce face.
Nu mai puneti politia pe drumuri pentru ca cel care v-a atacat, daca i se da castig de cauza, va poate face plangere pentru infractiunea de denuntare calomnioasa si poate veti fi pedepsit.
Va puteti adresa cu o plangere penala Parchetului sau Politiei, impotriva persoanei care v-a agresat. Banuiesc ca puteti avea ca martori una ori mai multe dintre persoanele care au participat la jocul de fotbal ori care au asistat.
Temeiul legal al plangerii este art. 180 Cod penal - lovirea sau alte violente.
Nu este necesar in acest caz sa aveti certificat medico legal si zile de ingrijiri medicale. Solicitati daune materiale (costul analizelor efectuate, deplasarile la spital, eventualele tratamente ori medicamente, etc) si daune morale (situatia neplacuta in care ati fost pus fata de ceilalti participanti la jocul de fotbal, etc).
Chiar daca pare nedrept, obositor si descurajant cred ca merita sa luptati pentru reputatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico legal c_mircea c_mircea Pe un certificat medico legal era scris \"posibila lovire cu un corp dur\". Lovitura cu pumnul sau piciorul este lovitura cu corp dur? Pentru mine corp dur ... (vezi toată discuția)
Plangere penala Vasilateanu Vasilateanu la un meci de fotbal unde eram prezent in calitate de arbitru asistent ( tusier ) am fost lovit cu piciorul in copsa si amenintat de catre un jucator de fotbal ... (vezi toată discuția)
Lovit pe terenul de fotbal paraudi paraudi Buna seara ! Am intampinat o problema , in timpul unui meci de fotbal oficial in liga a-V-a in repriza a-2-a minutul 55 am fost lovit din spate cu pumnul in ... (vezi toată discuția)