avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... soacra mea a avut un tata (decedat între timp) care a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

soacra mea a avut un tata (decedat între timp) care a luptat ...

soacra mea a avut un tata (decedat între timp) care a luptat în al doilea război mondial și a fost și închis în lagărele de la Odessa vreme de 7 ani .după revoluție a beneficiat de pensie de veteran de război.intrebarea mea este daca ea ,că fiică,poate beneficia de pensie după tatăl său?
menționez că este născută în 1948.

Alte discuții în legătură

Copiii veteranilor de razboi - indemnizație de urmasi casutza casutza Bună ziua, Copiii veteranilor de război care au luptat în cel de-al doilea război mondial beneficiaza de vreo indemnizație, in calitate de urmasi. ... (vezi toată discuția)
Vaduva veteran de razboi, urmas veteran de razboi IstvanSz IstvanSz Bunicul meu a avut calitatea de veteran de razboi fiind prizonier 4 ani in lagar (1944.-1948.) si a decedat in anul 1998. Bunica mea, nu s-a recasatorit si ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)