avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura in fata instantei civile - termene In cazul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura in fata instantei civile - termene In cazul in care ...

Procedura in fata instantei civile - termene

In cazul in care in citatia in care a fost stabilit termenul primei sedinte de judecata la apel nu este prevazut niciun termen pentru solicitarea judecarii cauzei in lipsa se ia in calcul termenul legal de 25 de zile de la comunicarea citatiei pentru depunerea cererii?

Mentionez ca intampinarea a fost depusa ca urmare a primei citatii primite in care s-a solicitat deja si judecarea cauzei in lipsa.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: marcu.alina , utilizator 12:21, 13 Iulie 2023
Buna ziua,
In primul rand daca ati cerut deja judecarea in lipsa prin intampinarea formulata in apel, nu este necesar sa mai cereti avest lucru printr-o cerere separata. In al soilea rand, nu exista termen pentru solicitarea judecarii in lipsa, puteti cere oricand.
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen in sedinta publica elenisa elenisa La data implinirii termenului apare pe sit-ul judecatoriei - Amana cauza, Se acorda termen in sedinta publica. Trebuie sa inteleg ca partea adversa a fost ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca, recurs la curtea de apel alinabuzaianu alinabuzaianu buna ziua, am doua litigii de munca cu aceeasi institutie fost-angajatoare pe care le-am castigat in parte in prima instanta. am declarat recurs la ambele ... (vezi toată discuția)
Judecarea in lipsa ContSters183043 ContSters183043 Ce trebuie sa fac daca doresc ca procesul sa se judece fara ca eu sa particip? (vezi toată discuția)