avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ,dacă între mine și angajator există un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ,dacă între mine și angajator există un act aditionat ...

Bună ziua ,dacă între mine și angajator există un act aditionat prin care am fost de acord ca apelurile în vederea desfășurării activității sa fie înregistrate, pot face o cerere sa mi se pună la dispoziție înregistrarea cu pricina ?
Pot face cerere către angajator sa mi se arate pontajul meu din luna x ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 12 Iulie 2023
Puteti face asa ceva, insa din cate stiu , inregistrarile se pastreaza cel mult 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de comunicare a unei hotarari judecatoresti ch52samuel ch52samuel Buna ziua!La ultimul termen de judecata,mi s-a spus ca voi primi acasa hotararea judecatoreasca.As vrea sa intreb daca exista vre-un termen pentru comunicarea ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de somaj ciobicasimona ciobicasimona buna ziua , am si eu nevoie de niste raspunsuri sotul meu a intrat in somaj din octombrie 2011iar la sf lunii ianuarie 2012 a incercat sa se angajeze , nu i au ... (vezi toată discuția)
Legalitate inregistrare zi libera ca zi de concediu (si eventual un termen de "prescriere") mihai335 mihai335 Acum doi ani si 8 luni, mi s-a pus in program o zi libera, ca si zi de concediu de odihna (izolata, doar una in mijlocul lunii). Nu am semnat nici o ... (vezi toată discuția)