avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua am o nelamurire m-am mutat de la o adresa la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua am o nelamurire m-am mutat de la o adresa la alta si ...

Buna ziua am o nelamurire mam mutat de la o adresa la alta si vreau sami schimb adresa in certificatul de inmatriculare auto dar cei de la primarie nu vor sami dea fiscalul pt ami servi la schimbarea certificatului auto pe motiv ca am datori la herodot adica restan la salubrizare gunoi ce pot face multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:03, 13 Iulie 2023
Exista dispozitie legala in codul fiscal care prevede ordinea de solutionare cereri contribuabil in ordine succesiv si cronologic,respectiv se solutioneaza cu prioritate debitele in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din evidenta masina vanduta. adrian-nicolae adrian-nicolae Am o intrebare? Am vandut o masina, iar la primarie nu vor sa imi parafeze contractul de vanzare-cumparare si sa o scoata din evidenta pentru motivul ca exista ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare certificat fiscal,legal sau nu? Zaky Zaky Mama vrea sa vinda apartamentul in care locuim iar cei de la taxe si impozite refuza sai dea certificatul fiscal pe motiv ca fratele meu ar avea niste amenzi ... (vezi toată discuția)
Refuzul primarieri de a lua in evidenta auto Johnny9900 Johnny9900 Buna ziua. Ma numesc Ionut M., din Valenii de Munte judet Prahova. De curand am achizitionat un autoturism si am mers la biroul taxe si impozite al primariei ... (vezi toată discuția)