Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scoatere din evidenta masina vanduta.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scoatere din evidenta masina vanduta.

Am o intrebare? Am vandut o masina, iar la primarie nu vor sa imi parafeze contractul de vanzare-cumparare si sa o scoata din evidenta pentru motivul ca exista impozit pentru apartament neachitat.
E legal?
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:42, 24 Aprilie 2021
Este temeinic si legal
Exista dispozitie expresa in codul fiscal care prevede ca se solutioneaza cu prioritate debitele in evidenta si ulterior succesiv si cronologic cererile contribuabilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere fiscal autoturism iacob catalin iacob catalin Va rog sa imi spu sti ca sa scot certificat fiscal pt o masina vândută trebuie plătit impozitul la casa si teren ca sa mi se elibereze fiscalul, mentionez ... (vezi toată discuția)
Poate legal o primarie sa nu vrea sa scoata din evidenta un autovehicul? Lucian1983. Lucian1983. Poate legal o primarie sa nu vrea sa scoata din evidenta un autovehicul datorita faptului ca proprietarul are datorii, in conditiile in care respectiuvul ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite auto maryan27 maryan27 Buna ziua! Am depus la primarie documentele pentru luarea in evidenta a unui autovehicul achizitionat din strainatate. In momentul in care am cerut scoaterea ... (vezi toată discuția)