avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scoatere din evidenta masina vanduta.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scoatere din evidenta masina vanduta.

Am o intrebare? Am vandut o masina, iar la primarie nu vor sa imi parafeze contractul de vanzare-cumparare si sa o scoata din evidenta pentru motivul ca exista impozit pentru apartament neachitat.
E legal?
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:42, 24 Aprilie 2021
Este temeinic si legal
Exista dispozitie expresa in codul fiscal care prevede ca se solutioneaza cu prioritate debitele in evidenta si ulterior succesiv si cronologic cererile contribuabilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o nelamurire m-am mutat de la o adresa la alta si ... Darius2005 Darius2005 Buna ziua am o nelamurire mam mutat de la o adresa la alta si vreau sami schimb adresa in certificatul de inmatriculare auto dar cei de la primarie nu vor sami ... (vezi toată discuția)
Scoatere fiscal autoturism iacob catalin iacob catalin Va rog sa imi spu sti ca sa scot certificat fiscal pt o masina vândută trebuie plătit impozitul la casa si teren ca sa mi se elibereze fiscalul, mentionez ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu primăria. Lucian1983. Lucian1983. Bună ziua. Am o problema cu primăria. Am avut o mașină ceva timp în spate mai exact 4 ani. Ulterior am vândut-o către un cetățean bulgar. Am dus ... (vezi toată discuția)