avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am o problema cu primăria.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am o problema cu primăria.

Bună ziua. Am o problema cu primăria. Am avut o mașină ceva timp în spate mai exact 4 ani. Ulterior am vândut-o către un cetățean bulgar. Am dus contractul de vânzare cumpărare la organele fiscale și mi sa spus ca nu pot sa scad mașina pana nu achit datoriile. Anul trecut am achitat suma de 7000 lei fiind compusa din impozit și amenzi. (Asa cerandumi de la primărie pentru certificat fiscal) însă după achitarea sumei mi sa spus ca trebuie sa achit mașina pana în prezent,deși este vândută de 3 ani și ma cert cu ei de atunci. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:46, 26 Iunie 2023
Autoritatea fiscala,conform disp cod procedura fiscala detine norme speciale referitor la ordinea de solutionare cereri contribuabil respectiv se solutioneaza in ordinea vechimii cu prioritate achitare debite in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stingerea creantelor fiscale (amenzi) ady09 ady09 Buna seara Detin un imobil impreuna cu sotia mea fiind inregistrati amandoi la serviciu impozite si taxe pe aceasi pozitie. Unul dintre proprietari are o ... (vezi toată discuția)
Refuzare înregistrare fiscal auto primarie Andreyas86 Andreyas86 Buna ziua, mă aflu în situația de a nu putea înregistra fiscal pe numele meu o masina datorită unei amenzi,si o să vă descriu situatia.Am cumpărat o ... (vezi toată discuția)
Are voie primaria sa nu incaseze impozitul pe anul in curs daca ai restante? terorista2012 terorista2012 Primaria are voie sa nu incaseze impozitul pe casa ,teren si salubritate pe anul in curs daca pe anul trecut ai o amenda neachitata,si salubriatatea ... (vezi toată discuția)