avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retragere ordin de restricție, Buna ziua, daca se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Retragere ordin de restricție, Buna ziua, daca se retrage un ...

Retragere ordin de restricție,
Buna ziua, daca se retrage un ordin de restricție de 2 luni, la apel cât va trebui să plătească cheltuielile de judecată? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Ordin de restricție și obligația de plată a chiriei pentru soțul care a plecat de la domiciliu. se poate face apel? o mama o mama Buna ziua! Un apel ar ajuta intr-o situatie de genul : Ana are un copil 3 ani. Se casatoreste si impreuna cu sotul mai are un copil . Dupa 10 ani de ... (vezi toată discuția)
Retragere ordin de protectie ( restricție) reclamantul a cerut ... ..sorin, ..sorin, Retragere ordin de protectie ( restricție) Reclamantul a cerut în apel că dorește anularea, retragere a ordinului de restricție, Tribunalul a hotărât ... (vezi toată discuția)
Retragerea plângerii pentru violenta și distrugerea bunurilor CatalinaFil CatalinaFil Buna ziua, La începutul lunii iunie a acestui an am depus plângere la poliție împotriva fostului soț (am divorțat acum 2 ani, ulterior ne am împăcat ... (vezi toată discuția)