avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere ordin de protectie ( restricție) ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere ordin de protectie ( restricție) Reclamantul a cerut ...

Retragere ordin de protectie ( restricție)
Reclamantul a cerut în apel că dorește anularea, retragere a ordinului de restricție, Tribunalul a hotărât încetarea ordinul de restricție, a rămas definitivă încetarea ordinului de restricție; sa afișat pe just.ro, am luat legătura cu Polițistul care mă supraveghează ( șeful secției ) am luat legătura cu Dumnealui să-l întreb când vin sa semnez încetarea ordinului, Dumnealui a zis că e liber azi și că mâine lucrează toată ziua, e legal să mă amâne până mâine sau e un abuz din partea Dumnealui? Pot veni la domiciliu daca nu am semnat hârtia că am luat la cunoștință încetarea ordinului? Ce e de făcut în situația asta?

Alte discuții în legătură

Informare evacuare kryss72 kryss72 in urma abuzurilor sexuale la care am fost supusa de catre sotul meu am decis sa il dau afara din casa...casa este a mamei mele..dar are mutatie pe ... (vezi toată discuția)
Informare - neintelegeri intre soti - invitatie la politie kryss72 kryss72 sotul meu a facut o plangere la politia ploiesti..sectia 3...precum l=am dat afara din casa.....doamna care a preluat plangerea m-a sunt sa ma inormeze dar ... (vezi toată discuția)
Apel fara sentinta am primit un ordin de restricție, părăsirea ... ..sorin, ..sorin, Apel fara sentinta Am primit un ordin de restricție, părăsirea locuinței....am dovezi noi și vreau să fac apel, am primit de la poliție minuta in care ... (vezi toată discuția)