in urma abuzurilor sexuale la care am fost supusa de catre sotul meu am decis sa il dau afara din casa...casa este a mamei mele..dar are mutatie pe adresa...doresc sa stiu daca in urma unei simple reclamatii facute la politie ..politia locala eu trebuie sa-l reprimesc in casa...si asa sa refiu supusa la abuzuri,...certuri.....etc
Mama dvs trebuie sa ceara evacuarea lui in instanta.
Dvs pe cale separata, cereti divortul si emiterea unui ordin de restrictie si protectie.
Politia va poate da amenda, in casa nu are cum sa vi-l bage.
Omul ar trebui sa ceara in instanta reintegrarea in locuinta si probabil ca nu va obtine daca va aparati.
la sectia de politie i s-a emis o hartie din care rezulta ca are drept sa intre in casa.Eu nu mai inteleg nimic ..politia ne apara sau ne asmute unul asupra celuilalt?..dna politist il tot invata pe sotul meu ca poate sparge usa sub pretextul ca si-a pierdut cheile...in cine sa mai am incredere daca un politist actioneaza asa?
Ati vazut dvs acea hartie ? Ce scrie in ea ?Are dreptul sa intre in casa pt ca are domiciliul acolo, insa dvs nu ii permiteti si gata.
mama sa ceara cat mai curand evacuarea lui in instanta.
De unde stiti ce il invata d-na politist ? va puteti duce sa discutati la dansa, o puteti inregistra si face plangere la comandant.
ceea ce v-am scris in legatura cu dna politist sunt comentariile facute de doamna in fata mea,..asa mi-a spus..dac ea era in locul sotului meu spargea usa sub pretextul ca a pierdut cheile..iar in legatura cu hartia nu am vazut-o pt ca am vorbit intre timp cu sotul caruia i-am adus la cunostinta ca am fost la tribunal pt ordinul de restrictie...momentan sotul a batut in retragere...dar trebuie sa urgentez divortul pt a avea liniste.
de inregistrat nu stiu daca o pot inregistra pt ca pe usa camerei unde lucreaza dna polist scrie clar ca nu e voie cu camere....reportofoane pt inregistrare...mi-e teama ca apoi o sa suport cine stie ce consecinte.