avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informare evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informare evacuare

in urma abuzurilor sexuale la care am fost supusa de catre sotul meu am decis sa il dau afara din casa...casa este a mamei mele..dar are mutatie pe adresa...doresc sa stiu daca in urma unei simple reclamatii facute la politie ..politia locala eu trebuie sa-l reprimesc in casa...si asa sa refiu supusa la abuzuri,...certuri.....etc
Cel mai recent răspuns: kryss72 , utilizator 18:51, 13 Decembrie 2014
Ei, na! Mergeti si intrebati-o ca reprezentant al legii cum poate da astfel de solutii? Si lasati-o sa vorbeasca, dvs doar ati uitat telefonul in buzunar, asta daca nu cumva sunteti perchezitionata la intrarea in sediu.
multumesc..o sa incerc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare - neintelegeri intre soti - invitatie la politie kryss72 kryss72 sotul meu a facut o plangere la politia ploiesti..sectia 3...precum l=am dat afara din casa.....doamna care a preluat plangerea m-a sunt sa ma inormeze dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma puteti ajuta cu un raspuns, va rog, problema mea ... MedeeaN MedeeaN Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un raspuns, va rog, problema mea este urmatoarea. Am achiziționat un apartament in 25.10.2018, in timpul casatoriei prin credit ... (vezi toată discuția)
In luna februarie am inchiriat un apartament pe care l-am inregistrat ... camelian camelian In luna februarie am inchiriat un apart pe care l-am inregistrat la Anaf in oct. Chiriasul nu platea chiria la tim si utilitatile. La lasat in apart pe ... (vezi toată discuția)