avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua . Va rog sa mă ajutați cu un răspuns. Ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua . Va rog sa mă ajutați cu un răspuns. Ce pot sa ...

Buna ziua .
Va rog sa mă ajutați cu un răspuns.
Ce pot sa fac daca un teren aflat în folosință nu se află trecut în titlu de proprietate ?
Terenul este al părinților mei , dat fara acte de proprietate de către bunici , ei fiind decedați . In prezent se dezbate moștenirea și o parte din teren ( gradina ), nu se află trecut pe titlul .
Menționez că și numărul parcelei a fost trecut greșit pe titlu , după cadastru sa mergem la primărie pentru modificarea titlului .
Pot sa fac demersuri pentru că acest teren sa se regăseasca după modificare ?
Va mulțumesc anticipat .
Cu respect .

Alte discuții în legătură

Se poate face intabulare, doar cu titlu de proprietate? Marica_sz Marica_sz Buna ziua, Sunt mostenitorul unei case si teren intr-un sat din Salaj. Strabunicii mei au act de donatie din 1942, conform caruia au dobandit ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren aferent casei de locuit ContSters322619 ContSters322619 Buna ziua, In 1979 am cumparat o casa pentru parintii mei. Eu sunt proprietar dar nu am beneficiat niciodata de aceasta locuinta. La momentul cumpararii ... (vezi toată discuția)
Cum se rectifica greseala din titlu de proprietate? ALINNA ALINNA Bunica mea ca mostenitoare a mamei sale detine un titlu de propritate si contractul de vanzare cumparare incheiat de catre mama sa si barbatul care a stat in ... (vezi toată discuția)