avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog frumos, o lămurire: se poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog frumos, o lămurire: se poate încheia un contract ...

Buna ziua!
Va rog frumos, o lămurire: se poate încheia un contract de munca la sfârșitul lunii iulie sau in luna august dar data efectivă la care voi incepe activitatea sa fie 1 septembrie? Adică putem semna contractul, angajator și angajat, cu atâta timp înainte? Mă gândeam că sa fiu sigura că respectă înțelegerea. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 13 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate asa ceva .,.Codul muncii prevede ca, contractul individual de munca se incheie in baza consimtamantului partilor, in forma scrisa, in limba romana, cel tarziu in ziua anterioara inceperii activitatii de catre salariat.
Ultima modificare: Joi, 13 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal să semnez un contract de munca în engleză? Gabi Chirila Gabi Chirila Buna ziua! Este legal sa semnez un contract de munca in engleza? Multumesc frumos pentru un raspuns urgent! (vezi toată discuția)
Angajare fără contract de muncă. am fost angajat în sistem ... victor1906 victor1906 Angajare fără contract de muncă. Am fost angajat în sistem HoReCa (restaurant ) ca pizer și ajutor bucătar , însă fără să semnez contract de ... (vezi toată discuția)
Semnarea contractului Bauer Bauer In cat timp se poate semna contractul individual de muncă, dupa ce a fost incheiat si inregistrat in registrul general de evidenta a salariatilor? (vezi toată discuția)