avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am lucrat la doua societati care in prezent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am lucrat la doua societati care in prezent nu mai au activitate, perioadele lucrate sunt inscrise in carnetul de munca, insa am inteles ca nu este suficient si trebuie totusi adeverinte de vechime in vederea depunerii dosarului de pensionare.

Vechime in munca
Ultima modificare: Joi, 13 Iulie 2023
Luiz Marie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 13 Iulie 2023
Cine v-a spus ca nu este suficient? .. va trebuie adeverinte de sporuri, incadrare in grupa de munca, daca acestea nu sunt mentionate in carnetul de munca.

Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.
Ultima modificare: Joi, 13 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte dosar pensie Ana_M_02 Ana_M_02 La depunerea dosarului de pensionare trebuie adeverinte de la toate locurile unde am lucrat chiar daca am lucrat fara grupe de munca ? Multumesc (vezi toată discuția)
Mai multe locuri de munca dar acelasi sector de activitate PAMFIL CAMELIA PAMFIL CAMELIA Sunt asistenta medicala si am lucrat in Peris, Buzau si Constanta. Trebuie sa aduc adeverinta de la toate trei locurile de munca sau ultimul angajator poate ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru pensie dali_c dali_c Buna ziua, Se intocmesc adeverinte pentru perioada dinainte de 01 ian 2011 daca nu are alte sporuri si are carte de munca ? Daca da, acestea cuprind toate ... (vezi toată discuția)