Am o intrebare referitoare la produsele returnate de catre clienti. Cum sunt considerate/gestionate aceste produse in situatia unui magazin fara stoc propriu (stoc la furnizor), intr-o situatie in care furnizorul nu accepta la randul sau retur?
Raman ca produse pe stoc care pot fi revandute, caz in care trebuie introduse in gestiune ?
Returnare produse
magana
Buna ziua. Am un magazin de cosmetica, si colaborez cu mai multe firme, de aprox 6 luni, vanzarea merge prost si vreau sa inchid punctul de lucru si am marfa ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.