avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Situatia produselor returnate intr-un magazin fara stoc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Situatia produselor returnate intr-un magazin fara stoc

Buna ziua tuturor,

Am o intrebare referitoare la produsele returnate de catre clienti. Cum sunt considerate/gestionate aceste produse in situatia unui magazin fara stoc propriu (stoc la furnizor), intr-o situatie in care furnizorul nu accepta la randul sau retur?
Raman ca produse pe stoc care pot fi revandute, caz in care trebuie introduse in gestiune ?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Functionare magazin online fara stoc (intreprindere individuala) Argali Argali Buna seara! Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri (stoc la furnizor). Am dori in principiu ca procedeul sa fie ... (vezi toată discuția)
Produs - comanda speciala la furnizor in strainatate Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! In ce conditii un magazin online poate refuza returnarea unui produs adus penru un client la comanda speciala din strainatate, fiindca acesta ... (vezi toată discuția)
Returnare produse magana magana Buna ziua. Am un magazin de cosmetica, si colaborez cu mai multe firme, de aprox 6 luni, vanzarea merge prost si vreau sa inchid punctul de lucru si am marfa ... (vezi toată discuția)