avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea prroblema: fiica ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea prroblema: fiica mea locuieste ...

Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea prroblema: fiica mea locuieste de cateva luni impreuna cu prietenul ei in apartamentul meu, propietete personala. In ultima vreme au aparut neintelegeri si certuri intre ei, si drept urmare i-a spus sa paraseasca locuinta, lucru pe cere el refuza sa il faca. Mentionez ca in afara de jigniri si amenintari nu au fost acte de violenta. El nu are facuta mutatie la locatia respectiva , nu este luat in spatiu si nu plateste chirie. Intrebarea mea este cum il pot da afara din locuinta mea in cazul in care acesta nu pleaca de bunavoie , avand in vedere ca fata mea isi schimba locul de munca si se muta in alt oras.
Va multumesc anticipat
Dvs ca proprietar trebuie sa faceți demersuri în instanta pt evacuare.Exista o procedura speciala care teoretic se judeca relativ repede.Discutati cu un av pt amănunte..
Ultima modificare: Vineri, 14 Iulie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Este vorba despre o situație în care un „tolerat„ în imobil refuză să-l părăsească. Faceți o notificare și apoi acțiune de evacuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori un sfat , va rog frumos. Flopop Flopop Buna ziua Sunt mama unui baietel de 3ani, am 40 de ani , traiesc in concubinaj cu tatal copilului si locuim intrun apartament luat in rate de mine (al ... (vezi toată discuția)
Drepturi domiciliu dupa divort Miky20 Miky20 Situatie: Eu si sotul meu vrem sa divortam de comun acord la notar. Am depus deja actele. Avem un copil impreuna. Locuim toti trei singuri in casa parintilor ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin!! Eu68 Eu68 Sunt intr o rel.de concubinaj de 10ani iar concubinul nu din acelasi judet cu mine si in momentul in care ne am mutat impreuna la mine i am facut si buletin cu ... (vezi toată discuția)