avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce cod caen trebuie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce cod caen trebuie?

Buna ziua, Suntem o firma cu cod caen principal 4646 si comercializam si dispozitive pentru laboratoare de cercetari pe soareci precum si sisteme avansate de gazduire/hranire/schimbare rozatoare pentru biobaze. Ce cod caen ar trebui sa alegem pentru acest tip de comert, va rog? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 14 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: florro2002 , utilizator 11:02, 17 Iulie 2023
descrierea dvs e mai degraba de marketing decat tehnica, insa eu as incepe cu 4646.
as analiza cu furnizorii mai precis despre ce echipamente e vorba.
Multumesc!
Imi cer scuze, sunt neatent: voiam sa scriu 4669
In regula, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen srl-d Evonem Evonem Buna . Doresc sa infiintez un SRL-D si nu stiu ce coduri CAEN ar trebui sa aleg pentru activitatea care urmeaza sa o desfasor .Avand in vedere ca la un SRL-D ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru intermediere comert cu electrice Eugenia04 Eugenia04 Buna seara, Doresc sa infiintez un SRL pe care urmeaza sa desfasor activitatate de intermediere comert cu electrice si electronice, mai exact: in baza unor ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare aparatura cosmetica WEO WEO De ce cod CAEN este nevoie pentru a vinde catre persoane juridice sau PFA aparatura cosmetica (provenita din achizitie intracomunitara sau import sau furnizor ... (vezi toată discuția)