avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 1. Vă rog să mă lămuriți ce se poate face pt a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

1. Vă rog să mă lămuriți ce se poate face pt a primi cheltuielile ...

1. Vă rog să mă lămuriți ce se poate face pt a primi cheltuielile de judecata dacă în pronunțare sa dispus următoarele "paratii SU și SM își rezerva dreptul de a solicita cheltuieli de judecata pe cale separată ".
2.Daca reclamantul a beneficiat de ajutor judiciar fără a avea acest drept, el lucrează în altă țară și nu apare cu venituri în România, iar procesul a ajuns la pronunțare se mai poate denunța ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:43, 19 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt cheltuielile de judecata trebuie deschis un nou proces sintagma., pe cale separata" acest lucru înseamnă..Pt denunțare e pierdere de timp cine credeți ca sta sa facă adrese în străinătate, sa verifice dacă și unde lucrează etc.Stau dosarele cu anii în sertarele bravelor organe asa ca numai de problema dvs care necesita și acțiuni complicate (adrese ,comisii rogatorii),nu o sa stea
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actiune separata pentru cheltuielile de judecata, daca asa ati cerut (pe cale separata).

Daca instanta s a desesizat (a incheiat judecata) nu mai puteti cere verificarea veniturilor si luarea unei masuri pe scutirea de taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marirea pensiei alimentare anca26mely anca26mely as dori sa stiu daca la depunerea actelor pt marirea pensiei alimentare am nevoie de avocat si daca trebuie sa ma prezint la tribunal la termenul citat (vezi toată discuția)
Actiune rrecuperare onorariu avocat janinasalvastru janinasalvastru Carei instante ar trebui sa ma adresez pt recuparare onorariu avocat, pe cale separata?-Judecatorie sau Tribunal si as solicita si un ajutor in conceperea ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere isareionela isareionela am divortat de sotul meu,hotararea fiind pronuntata in data de 18 martie,2010. avem 2 minori care mi-au fost incredintati.de mai multi ani,fostul sot lucreaza ... (vezi toată discuția)