avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am și eu o problema. Acum 10 luni de zile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am și eu o problema. Acum 10 luni de zile am lucrat ...

Bună ziua. Am și eu o problema. Acum 10 luni de zile am lucrat la un magazin de țigări. Când m-am angajat nu mi s-a făcut nici un proces verbal de predare primiri a mărfii și nici un inventar la angajare. În timpul cât am lucrat acola s-a făcut un inventar anual în care a ieșit o lipsa de 2000 și ceva de lei. Apoi șeful nostru ne oprea din salariu câte 200 de lei fără ca noi sa semnam vreun act. La 2 luni colega mea a plecat și iar nu s-a făcut inventar. Apoi la ceva timp mi-am dat demisia și eu iar la o zi distanta îmi trimite mesaj ca a găsit lipsuri de 4000 de lei în stoc. Acum la 10 luni distanta aflu de la politia economica ca a făcut plângere împotriva noastră. Ce as putea sa fac?El vrea sa ii plătim suma respectiva astfel dosarul se duce în instanta. Ce credeți ca s-ar putea întâmpla?
Cel mai recent răspuns: Elenaa2303 , utilizator 20:04, 16 Iulie 2023
Ati fost chemata la politie pentru declaratii ?
Da am fost chemata pentru declarație dar eu nu sunt în țară. Doamna respectiva de la Politie a zis sa meargă cineva din familie la biroul dânsei sa dea o declarație despre faptul ca nu sunt în țară.
Si a mers ? ... Daca da, atunci dosarul nu poate ajunge in instanta fara a da si dvs declaratie.
Ultima modificare: Duminică, 16 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da a mers tatăl meu a doua zi.
La telefon cei de la Politie m-au întrebat niște lucruri despre perioada în care am lucrat dar bănuiesc ca nu se poate numii declarație acea convorbire telefonica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vorbi de fals in declaratii sau marturie mincinoasa in cazul meu? irina_irina irina_irina Buna ziua! Care este diferenta intre fals in declaratii si marturie mincinoasa? Cazul meu este urmatorul. Dupa o teapa pe internet de 2700 lei, cu ajutorul ... (vezi toată discuția)
Ajutor ...angajatorul a facut reclamatie la politie ! fony fony buna ziua in primul rand vreau sa va zic ca am lucrat la un hypermarket la receptia marfi ....am demisionat impreuna cu alti colegi dupa care angajatorul a ... (vezi toată discuția)
Acuzata de delapidare anca5886 anca5886 am reusit sa obtin informatii de la politie....se pare ca sunt acuzata de delapidare, prejudiciul fiind o sticla de vin de 14 lei si alte pretentii pe care le ... (vezi toată discuția)