avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Doresc sa va comentez o speță a unui var. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Doresc sa va comentez o speță a unui var. Eu fiind ...

Buna ziua.
Doresc sa va comentez o speță a unui var. Eu fiind jurist nu am avut un răspuns pentru el și de asta apelez la dumneavoastră.

" A avut o condamnare penala cu suspendare la începutul anului 2011 ptr un dosar instrumentat pntr un asa zis trafic de persoane ,fără sa coincidă măcar 2 declarații din 5 care sau dat dar nu mai contează .
Dupa,a avut o perioada de încercare de 5 ani și 6 luni timp în care nu a avut nici o problema cu legea,nici pana în ziua de azi,din contra,are familie,copii si munceste. Dar în ultimul an a fost chemat la politie in fiecare luna sa semnez un chestionar și mai nou la 6 luni il notifica sa faca poze.
E normal sa fie hartuit în halul asta după mai bine de 12 ani și sa treaca prin tot calvarul asta în fiecare luna ?
Cititi Legea 118/2019 si linkul de mai jos:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri de mare risc-noul cod penal ioana2010maria ioana2010maria In anul 2010 un prieten a fost condamnat la 10 luni cu suspendare pentru trafic de droguri de risc. Apoi in anul 2011 a fost arestat pentru acuzatia de ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal-trafic de droguri de mare risc ioana2010maria ioana2010maria In anul 2010 un prieten a fost condamnat la 10 luni cu suspendare pentru trafic de droguri de risc. Apoi in anul 2011 a fost arestat pentru acuzatia de trafic ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva leasing financiar accredo.conta accredo.conta Buna ziua, O firma doreste sa treaca prin optiune la neplatitor de TVA incepand cu luna aprilie 2019. Incepand cu luna septembrie 2014 firma a contractat un ... (vezi toată discuția)