avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, cum ma pot PENSIONA DE BOALA daca am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, cum ma pot PENSIONA DE BOALA daca am epilepsie? Exista ...

Buna ziua, cum ma pot PENSIONA DE BOALA daca am epilepsie? Exista o lege sau niste conditii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:56, 15 Iulie 2023
Sigur că sunt condiții, adică să aveți documente medicale, bilete de ieșire din spital de la psihiatrie, să vă facă un dr psihiatru REFERAT medical, iar un psiholog evaluare psihologică....., apoi să depuneți dosarul cu cerere la COMISIA de expertiză medicală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boală - cancer elenagabi elenagabi Vă adresez rugămintea să mă ajutați cu un răspuns la următoarea problemă. Am fost diagnosticată cu cancer la sân și urmează să fiu operată. În ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui bolnav cu schizofrenie paranoida ionica3727 ionica3727 Buna ziua, va deranjez din nou pentru a clarifica urmatoarele intrebari pe care le detin. Sora mea, are drepturile parintesti suspendate, din iunie anul ... (vezi toată discuția)
Bună seara..va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz: mama ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună seara..Va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz...mama este încadrată cu grad de handicap grav are probleme grave Alzaimer, dementa ,fără ... (vezi toată discuția)