avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Am si eu o intrebare, cum as putea sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Am si eu o intrebare, cum as putea sa verific daca ...

Buna seara!

Am si eu o intrebare, cum as putea sa verific daca o citatie este reala, am fost amenintat, primind o poza in care este prezenta o citatie. (citatia nu este pe numele meu, ci pe numele persoanei care m-a amenintat)
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:26, 16 Iulie 2023
daca n-ati primit nici o citatie (pe numele dvs), inseamna ca nu a fost emisa nici una. citatiile se gasesc la cutia postala (cel putin acolo le primesc eu)
Buna seara!

Intr-adevar, nu am primit nicio citatie pe numele meu, insa un individ ma ameninta pe o platforma de social media ca ar merge la politie. Acesta mi-a dat urmatoarea poza, in care poate fi observata o citatie (pe numele lui)

Poze - [ link extern ]

Tin sa mentionez faptul ca eu am cenzurat doar numele lui (care este intr-adevar numele lui real) si numarul de telefon, adresa era deja cenzurata de catre acesta.

Din punctul meu de vedere citatia pare una falsa, pentru ca nu este prezenta o semnatura si o stampila, deasemenea faptul ca aceasta contine un numar de telefon este dubios, sunt curios de parerea dvs.
Aveti un nr de dosar sus in dreapta, puteti s intrebati la iph bacau daca aveti vreo calitate in acel dosar.
Se pare ca individul a facut deja o plangere si exista un dosar penal. Daca aveati vreo calitate, ati fi fost citat deja.
Poate cand se va duce va ds declaratie in care sa va includa si veti fi citat ulterior.
In masura in care informatiile sunt frugale, raspunsurile nu pot fi complete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ca martor intr-un proces penal Bog22 Bog22 Buna ziua, Povestea incepe intr-o seara (pra 23:00) cand eram cu prietena mea intr-un parculet de cartier din spatele blocului. In apropierea parcului (cca ... (vezi toată discuția)
Apel fara aparator corneliasimona corneliasimona buna seara am si eu mai multe intrebari,datorita avocatului avut la fond am pierdut procesul.nu a depus nici o dovada din ceea ce iam lasat eu fiind in ... (vezi toată discuția)
Violarea secretului corespondentei electronice ContSters288105 ContSters288105 Cineva a intrat in cutia postala a unui prieten, dupa care a inceput sa trimita e-mailurile mele la o alta persoana, (am dovada etc.) dupa care a inceput sa-mi ... (vezi toată discuția)