avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire la Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire la Poprire

Buna ziua, o sa prezint pe scurt situatia cu care ma confrunt. Pensionar, detine o intreprindere individuala , datorita interpretarii gresite a legii a ajuns sa datoreze anafului o suma considerabila reprezentant tva necalculat , dobanzi , penalitati ...... Anaful a trimis catre Casa de Pensii adresa de infiintare a popririi pentru fiecare categorie de datorii , rezultand in jur de 4-5 popriri . S-a dispus poprirea a 50% din pensie , in contul de card ajungand doar jumatate de pensie . Acum 2 zile Anaful a trimis de data aceasta catre banca o alta poprire reprezentand un alt impozit diferit de cele trimise la Casa de pensii retinandu-i-se inca 33% din suma deja diminuata. Va rog sa-mi spuneti daca procedura este corecta , ce este de facut in aceasta situatie , daca se pot trimite adrese catre banca , casa pensie , anaf si cam ce ar trebui mentionat in ele pentru a nu se mai popri inca odata suma deja poprita, eventual si aceasta ultima poprire sa treaca prin Casa de pensii ca si celalate si sa intre in cei 50 % ...
Ultima modificare: Duminică, 16 Iulie 2023
stefanitaorzan, utilizator

Alte discuții în legătură

Dubla poprire stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua va rog daca mă poate ajuta cineva cu un răspuns in legătură cu o poprire pe pensie. Cazul este următorul: Am o poprire pe pensie din partea ... (vezi toată discuția)
Poprire - abuzuri? allonzo allonzo Am cateva intrebari legate de popriri. ANAF a dat un ordin pe 17.10 prin care imi lua prin executare silita 4000 lei, regularizare impozit PFA. A trimis ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf flodan flodan Buna ziua. Acum 6-7 luni ANAF a ordonat o poprire pe contul bancar al unei persoane fizice (pentru CASS recalculat din anii anteriori) in urma careia banca a ... (vezi toată discuția)