avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mea locuieste inn mediul rural...detin casa si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea locuieste inn mediul rural...detin casa si gradina si ...

Mama mea locuieste inn mediul rural...detin casa si gradina si de 50 de ani platesc cotele aferente de impozit anual.
Problema este ca acum 50 de ani nu se faceau acte de proprietate ca acum.
Doresc sa rezolv aceasta problema si sa obtina titlul de proprietate pe casa si teren,mentionez inca o data ca figureaza la primarie si a platit
la zi impozitele.
Rugamintea mea este cum pot rezolva aceasta problema

Va multumesc
Buna ziua,
Va trebui sa contactati un avocat, eventual din localitatea dvs. Se poate rezolva numai printr-o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune alinutz_ro18 alinutz_ro18 am un teren intravilan pe care am construit o casa din anul 1992. terenul l-am dobandit printr-un proces verbal de punere in posesie semnat si stampilat de ... (vezi toată discuția)
Teren pe un nume si casa pe alt nume crynaku crynaku casa are autorizatie de constructie pe numele tatalui si terenul este trecut in titlul de proprietate al bunicului decedat dupa mama,mentionez ca la acest ... (vezi toată discuția)
Inadvertenta intre titlu de proprietate si cf dariad dariad Care ar putea fi motivul/cauza/explicatia pentru care mai multe parcele de teren figureaza drept gradina INTRAVILAN in extras CF dinainte de reconstituirea ... (vezi toată discuția)