avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,încă din anul 1993-1994 folosesc 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,încă din anul 1993-1994 folosesc 2 constructii (fanar ...

Buna ziua,încă din anul 1993-1994 folosesc 2 constructii (fanar și celulă de siloz) și terenul aferent,aparținătoare fostului CAP din localitate.Am intrebat de mai multe ori primăria din comuna și mi s-a spus că aceste constructii nu sunt în patrimoniul primăriei. Va rog să-mi spuneți dacă aș avea câștig de cauză în situația în care aș deschide un proces de uzucapiune, mulțumesc

Alte discuții în legătură

Dreptul de proprietate al unui lot in folosinta wdy77 wdy77 Salut! am si eu o nelamurire..bunica mea are un teren care figureaza ca lot in folosinta..care sunt procedeele de al trece in drept de proprietate? ideea este ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune RaresLL RaresLL Buna ziua ! Va scriam acum ceva vreme despre un proces pe care vroiam sa il incep. Am sa reiau in sperata ca va ofer cat mai multe detalii. Bunica si tatal meu ... (vezi toată discuția)
Cum pot concesiona / cumpara un teren fara proprietar? mcalug mcalug Sunt proprietarul unei gospodarii intr-o comuna din judetul Brasov (obtinuta prin mostenire de la parintii mei). Curtea care imi apartine se invecineaza cu ... (vezi toată discuția)