avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Condiții de munca .Buna ziua!Lucrez într-un ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Condiții de munca .Buna ziua!Lucrez într-un laborator .De peste o lună aerul condiționat ...

Buna ziua!Lucrez într-un laborator .De peste o lună aerul condiționat este defect și lucram la temperaturi de 29,30, 31 grade Celsius.Suntem nevoiți să stăm cu toate ferestrele și ușile deschise pt a putea respira.Va rog să-mi spuneți unde as putea face un demers legal fara a atrage consecințe negative asupra mea și a colegilor.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:33, 17 Iulie 2023
Sesizati angajatorul in scris, cu nr. de inregistrare/ data, sa reparare aparatul de aer conditionat. Sesizarea sa fie semnata de toate persoanele afectate pentru a nu lasa loc de interpretare.
Daca nu se rezolva problema, puteti sesiza ITM in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Lipsa de atitudine pentru a nu suferi consecinte (angajatorul are obligatia sa asigure conditii normale de lucru; despre ce consecinte poate fi vorba ?), nu tine loc de conditii normale de lucru. Sau poate ma insel si la dvs. este altfel ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am probleme mari de sănătate iar curenții de aer rece mă afectează, dar colegii nu mă înțeleg și am intrat în conflict din cauza aerului condiționat. ce mă sfătuiți? misa2002_2006 misa2002_2006 Buna ziua, Cum sa procedez cu colegii care vor tot timpul aerul condiționat dat pe mai rece, (gen 23-22-19 grade) dacă curenții prea reci îmi afectează ... (vezi toată discuția)
Temperatura la munca blitzkr1eg blitzkr1eg Buna, Lucrez intr-un spatiu deschis cu vreo 40-50 persoane + fiecare cu pc-ul lor (deci in domeniul IT). As dorii sa stiu daca exista vreo reglementare ... (vezi toată discuția)