avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Încălcarea interdicției în Elveția
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Încălcarea interdicției în Elveția

Bună ziua! Iubitul meu trebuia să plece la muncă în Germania cu un microbuz de persoane destinat transporturilor , iar șoferul a luat-o pe Elveția fără ca el să știe și al meu are o Interdicție de 5 ani, este reținut de ieri dimineață, mă gândesc că a fost Weekend și mâine îi va da drumul… mă poate ajuta cineva cu un răspuns concret? Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Talharie calificata goiceanu ilenuta goiceanu ilenuta am si eu o intrebare care ma macina foarte tare intr-o dimineata sotul meu pleca la munca si pe drum tatal sau a vorbit la telefon cu cumnatul meu caruia ia ... (vezi toată discuția)
Iubitul meu are o interdictie pentru elvetia si a incercat sa ... Dragosbariz@yahoo.com Dragosbariz@yahoo.com Iubitul meu are o interdictie pentru Elvetia si a incercat sa intre dar a fost retinut la vama stie cineva ce se poate intampla? Mentionez ca a fost arestat ... (vezi toată discuția)
Retinut in germania denisalis denisalis buna ziua as-si dori sa aflu ce proceduri sa urmez am un baiat care a lucrat in danemarca saptamana trecuta a vrut sa vina acasa sa imbarcat intr-un microbuz ... (vezi toată discuția)