Sunt hartuit de către o persoana pe facebook. Atât eu ca persoana cât și copiii suntem făcuți în fel și chip.
Dețin o firma de plasare a forțelor de munca și la fel și firma este adusa în discuții și denigrați public.
Am salvat toate conversatiile și dorim sa dam în judecata aceasta persoana.
Suntem din Caras Severin și am dori pe cineva care sa ne reprezinte în instanta.
Dapix
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Ați fost la poliție să depuneți reclamație`? Pe baza probelor respectiva persoană poate fi amendată de poliție, pentru postările publice de pe rețelele de socializare.
Varianta este un proces civil prin care puteți solicita daune morale,stergerea postarilor existente etc.Ptoblema este dacă persoana respectiva are un profil real,cunoașteți datele de identificare etc.In lipsa acestor date problema e mult mai complicata.Doar în cazul în care nu cunoașteți info despre persoana ar merita sa faceti.plângere la politie și sa vedeți dacă se întâmplă ceva..Puteti raporta la fb profilul și.postarile ,șterge postarile etc..Important e sa le salvați..
Eveniment facebook
osyk
Buna ziua.Imi cer scuze de deranj.
Am aparat la un eveniment pe facebook, cu poza mea, cu mesajele de pe un telefon pe care l-am utilizat(nu este al meu,ci ... (vezi toată discuția)