avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum trebuie sa procedez daca nu am primit salariul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum trebuie sa procedez daca nu am primit salariul de la 01 MAI 2009

Sunt salariata la un punct de lucru din Eforie. Societatea mama este la Hunedoara. Cei de acolo iau salariile lunar (sunt doi salariati si trei in consiliul de administratie) , iar la Eforie sunt..... eu si paznicul . Pentru noi nu mai sunt bani. Ultimul salariu a fost aprilie 2009. Ca sa dam societatea in judecata (ma refer la mine si paznic) ... nu avem bani. Cum credeti ca trebuie sa procedez? Statele sunt duse la ITM si mi s-a spus ca sunt depuse si declaratiile. :( Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MOCANU DOINA , utilizator 11:16, 28 Ianuarie 2010
o actiune la tribunal este scutita de taxe... puteti trimite o sesizare la i.t.m. hunedoara
Sesizare la ITM. Puteti actiona si in tribunal, fiind litigiu de munca nu platiti taxa de timbru. Alte cheltuieli (onorariu avocat daca angajati) le recuperati de la angajator sub forma cheltuielilor de judecata.
aveti un avantaj in litigiile de munca nu numai ca nu trebuie sa platiti taxa de timbru dar in aceste litigii sarcina probei este la parata- societatea comerciala.
Va multumesc mult. Ma gandesc totusi sa nu fac mai mult rau. Am mai vazut situatii cand li s-a spus salariatilor" stiu ca am sa-ti dau dar... nu am bani". Si asteapta si acum dupa aproape un an. :hm: Inca o data, va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma duc sa dau in judecata? Sophia1975 Sophia1975 Buna seara. Angajatorul meu nu mi-a platit mai multe luni salariul si nici contributiile catre stat. A fost sanctionat si de ITM. Mi-a spus clar insa clar nu ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire !!! vladimir.danciu vladimir.danciu Buna dimineata.Va rog sa-mi spuneti cum pot actiona in judecata (litigiu de munca) pe fosta patroana unde am lucrat ca sa pot sa-mi recuperez salarul pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi recuperez banii cuveniti pe 2 luni si 2 saptamani de munca? poliee poliee mentionez ca atunci cand luam salariul nu semnam vreun stat de plata sau altceva. plata era facuta de catre patron. am lucrat la societatea respectiva cu ... (vezi toată discuția)