Buna ziua! In urma cu cateva luni in spate am fost despărțită de concubinul meu cu care am doi copii. Era Decembrie 2022, el venise sa viziteze copiii era in jur de 18:00 seara. Tin sa mentionez ca eu stateam la mama. Sotul mamei (nu este tatal meu) atunci venise de la munca cand eu eram afara cu concubinul meu si copilul nostru cel mare. Dupa 5 minute , sotul mamei a iesit cu drujba afara si a inceput sa o accelereze spre concubinul meu amenintandu-l ca-l taie. Eu m-am bagat intre ei si am incercat sa ii despart pentru a nu se produce o tragedie. Atunci au venit doi vecini care nu aveau nicio legatura cu noi si au inceput sa-mi atace concubinul - ea cu o sticla de portelan in cap si el il prindea de gat (cei doi vecini , soți fiind ) atunci concubinul meu s-a aparat si l-a lovit pe vecin in zona fetei de vreo 2 ori. intrebarea mea este… daca concubinul meu poate avea vreo problema din moment ce el a depus plangere impotriva sotul mamei si impotriva vecinilor care s-au bagat neavând vreo treaba, nefiind in fata Porții lor ca sa ii deranjeze sau orice altceva. Au venit si l-au atacat fara ca el sa le faca nimic sau sa le zica ceva! Concubinul meu are certificat Medico legal pentru sticlele de portelan ce le-a luat in cap si lovituri in zona gâtului in jur de cateva zile de spitalizare pe cand Vecinul are vreo 20 si ceva de zile. Dar repet s-a aparat! A fost atacat de 3 persoane de sotul mamei cu drujba, de vecina si vecin! S-a aparat nu a avut vreo treaba cu ei! Eu sunt singura martora din seara respectiva care a vazut tot! Vecinii mint si spun ca concubinul meu ar fii impins o pe vecina si de aceea l-au atacat dar nu este adevarat! Spune-ți-mi va rog ce se poate intampla in privința asta!
Eu zic ca scapa fara nicio problema, cel mult cu autoaparare ( fiind si 3, atacat din spate, drujba...).
La declaratii le poate sugera vecinilor si testul cu detectorul de minciuni, ca il plateste el si sa vada reactia lor dupa ( marea majoritate se sperie, mai ales daca se stiu si in culpa..).
Dar sigur mama dvs. nu are niciun amestec in asta?
Mama nu are legatura, ea era in casa cu copilul cel mic cand sotul ei a iesit cu drujba. Inainte de a iesi cu drujba ea mi-a dat mesaj “Spune-i sa plece ca iese cu drujba la el”. Am folosit si acest mesaj in apararea lui.
Autoaparare
vajdajolan
Totul a inceput intrun bar unde individul vazind ca sotul a cumparat un pachet de tigari i-a cerut iar el nu i-a dat spunind sa-si cumpere si el caci la costat ... (vezi toată discuția)