avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt complet derutată . Ce documente am nevoie pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt complet derutată . Ce documente am nevoie pentru închidere ...

Sunt complet derutată . Ce documente am nevoie pentru închidere balcon, conform cărei legi ?
Cel mai recent răspuns: Viopogy , utilizator 21:00, 21 Iulie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veți avea nevoie de toate documentele pe care le cere primăria, după ce solicitați un certificat de urbanism.

Viopogy a scris:

Sunt complet derutată . Ce documente am nevoie pentru închidere balcon, conform cărei legi ?

Ultima modificare: Marți, 18 Iulie 2023
latka, utilizator
A adoptat PROIECTUl de lege. Care este legea ? Ce-mi dați este un articol de presă. Vă rog să-mi dați trimitere către articol de lege, care scrie negru pe alb , despre ce trebuie să știe românii care vor să închidă balcoane.

ynocentta a scris:

[ link extern ]

Legea e aceeasi dintotdeauna, mai sufera modificari, din cind in cind :
[ link extern ]
Am aflat. Nu s-a schimbat nimic. este necesară documentație completa in vederea obținerii Autorizației de construire. Nu induceți lumea în eroare. Mulțumesc !

ynocentta a scris:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon tip logie lucian1956 lucian1956 Buna seara, Un proprietar doreste sa inchida un balcon tip logie cu tamplarie termopan. Blocul nu este reabilitat. Unii vecini spun ca nu se poate fiindca ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon bloc nou - autorizatie Fredie17 Fredie17 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns argumentat legal, la intrebarea daca trebuie sau nu autorizatie de la primarie sau de la ISC pentru ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon ultimul etaj - ph DeliaCristina DeliaCristina Buna ziua! Vreau sa inchid un balcon aflat la etajul 4/4 al unui bloc din Campina. Ce trebuie sa fac? Unde ar trebui sa ma informez care sunt ultimele ... (vezi toată discuția)